Simac Electronics. Persoonlijk voor iedereen

Elektrische testapparatuur

Elektrische testapparatuur

Veiligheid voor alles! Onze veiligheids- en testapparatuur is onder andere ontworpen om de elektrische veiligheid van producten en installaties.

Breed assortiment
De testen voor producten met een werkspanning boven 25 VAC worden, afhankelijk van uw productie, uitgevoerd met speciale testapparatuur. Voor fabrikanten van bijvoorbeeld verlichtingsarmaturen, wasmachines of handgereedschappen hebben wij speciaal afgestemde systemen. Ook voor machinebouwers en fabrikanten van huishoudelijke apparaten beschikken wij over de juiste testsystemen. Simac Electronics heeft testsystemen van groot tot klein, met meer of minder functies. Wij helpen u graag aan hoogspanningstesters van bijvoorbeeld 5kV, 15kV, 30kV en 50kV.

Ook de apparatuur voor het testen met hoogspanning hebben wij ingebouwd in de veiligheidstesters, zoals bijvoorbeeld de KT-3881-SE, KT-3301-SE en de LG-3301-SE. Uiteraard zijn de hoogspanningstesters ook los leverbaar. Wij kunnen u voorzien van een eenvoudig tafelmodel zoals de HA-3600-SE en de HA-3800-SE tot de geavanceerde HA-2201-SE. Wij kunnen u ook herkeurtesters, zoals de Secutest en installatietesters zoals de Profitest, aanbieden.

Kwaliteit
Speciale hoogspanningstesten en isolatietesten vertellen ook wat over de kwaliteit en de veiligheid op langere termijn van uw product en overleven in een concurrerende markt. In de ontwikkelfase en in de productielijntest wordt het gebruik van stootspanning en deelontlading steeds meer gebruikt. Ook hiervoor kunt u bij Simac Electronics terecht.

Aandacht
U krijgt als klant de aandacht die u verdient en wij pakken uw probleem grondig aan. Zelfs als het niet met veiligheid alleen te maken heeft zoeken wij een oplossing. U begrijpt dat “dozen schuiven” bij onze producten niet past. Onze ingenieurs staan graag voor u klaar voor een goed verkoopadvies, apparaten training, service en kalibratie dienst. Alle disciplines om u als klant tevreden te maken en te houden, zijn bij onze firma terug te vinden.